V ájurvédské kuchyni
Ájurvédské principy přípravy pokrmů, lehce stravitelného a zároveň výživného jídla, přehled používaného koření, recepty.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 271 stran :
- Vydáno:
-
[Praha] :
Martina Doležalová Zisková,
[2016]
- Vydání:
- Vydání první
- Témata:
- Popis jednotky:
- 1800 výtisků
- Fyzický popis:
- 271 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN:
- 978-80-906436-0-4
Podobné
-
Střemhlav srdcem : příběh odvážné cesty s rakovinou
Martina Doležalová Zisková
-
Áhára : ájurvédská výživa pro zdraví
Martina Doležalová Zisková
-
Výživa - Áhára : praktický průvodce světem ájurvédy
Martina Doležalová Zisková