V ájurvédské kuchyni

To chci

Ájurvédské principy přípravy pokrmů, lehce stravitelného a zároveň výživného jídla, přehled používaného koření, recepty.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Martina Doležalová Zisková
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
271 stran :
Vydáno:
[Praha] : Martina Doležalová Zisková, [2016]
Vydání:
Vydání první
Témata:
Popis jednotky:
1800 výtisků
Fyzický popis:
271 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN:
978-80-906436-0-4

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Opatov
C2b1d C 7046.1

Podobné