Na houby s Jardou : nepostradatelný průvodce houbaře a kulináře
Kniha není odbornou mykologickou příručkou. Její autor Jaroslav Tůma je praktik, který se houbami a jejich zpracováním v kuchyni zabývá čtyři desítky let. Nepostradatelný průvodce houbaře a kulináře je srozumitelný i naprostým začátečníkům. Ale můžou z něj čerpat také ti poučenější. Neboť je tu stále mnoho druhů hub, které … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 187 stran :
- Vydáno:
-
V Praze :
Daranus,
2016
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obálkový podnázev: 321 praktických rad co nasbírat : 123 skvělých návodů jak to uvařit
- Fyzický popis:
- 187 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
- ISBN:
- 978-80-87423-75-2