Nutričně významné látky v potravinách
Příručka seznamuje s nutričně významnými látkami obsaženými v potravinách.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 53 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Potravinářská komora České republiky ; Česká technologická platforma pro potraviny,
2016
- Vydání:
- 1. vydání
- Edice:
- Publikace České technologické platformy pro potraviny
- Témata:
- Popis jednotky:
- Název z obálky
- Fyzický popis:
- 53 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografické odkazy
- ISBN:
- 978-80-88019-15-2
Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.
Co je služba Získej MVS
ZÍSKEJ je národní platforma pro snadné poskytování dokumentů z fondů knihoven. Nabízí uživatelům možnost objednat si knihu či dokument z jiné knihovny a sledovat stav objednávky. Jde o placenou službu. Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Cena služby je 70 Kč.
Podobné
-
Přídatné látky v potravinách : publikace České technologické platformy pro potraviny
Luboš Babička, 1944-
-
Toxicky významné látky v potravinách
Luboš Babička, 1944-