Klenoty klasické evropské kuchyně
Doposud nejobsáhlejší kniha receptů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu na přípravu jídel klasické evropské kuchyně. Jedná se většinou o jednoduché pokrmy připravované v restauracích i domácnostech celé Evropy, popsané krok za krokem. Postupová videa na webových stránkách http://www.klenoty-prakul.cz/.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 263 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production,
2014
- Vydání:
- Vyd. 2
- Fyzický popis:
- 263 s. : il., fot. ; 31 cm
- ISBN:
- 978-80-87737-17-0
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 4125475 | ||
003 | CZ-PrMKP | ||
005 | 20150301000000.0 | ||
008 | 171202s2014 xr cze | ||
015 | |a cnb002648624 | ||
020 | |a 978-80-87737-17-0 |z 978-80-87737-06-4 | ||
040 | |a ABG001 |b cze | ||
100 | 1 | |a Vaněk, Roman, |d 1969 leden 11.- |7 xx0110388 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Klenoty klasické evropské kuchyně / |c Roman Vaněk ; [fotografie Pavel Bílek] |
250 | |a Vyd. 2 | ||
260 | |a Praha : |b Prakul Production, |c 2014 | ||
300 | |a 263 s. : |b il., fot. ; |c 31 cm | ||
520 | 2 | |a Doposud nejobsáhlejší kniha receptů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu na přípravu jídel klasické evropské kuchyně. |b Jedná se většinou o jednoduché pokrmy připravované v restauracích i domácnostech celé Evropy, popsané krok za krokem. Postupová videa na webových stránkách http://www.klenoty-prakul.cz/. | |
700 | 1 | |a Bílek, Pavel |7 mzk2006377716 |4 pht | |
910 | |a ABG001 |b C 6302 | ||
996 | |b 5455498 |c C 6302.1 |h C2b1b |l Ústřední knihovna |r Naučná lit. pro dospělé ve volném výběru |s A |n 34 |a 0 |t ABG001.5455498 |
Podobné
Ryby, drůbež, zvěřina
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Kuře
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Snadno & rychle 2 : jednoduché recepty pro každý den
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Legendy světové kuchyně
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-