Klenoty klasické evropské kuchyně

To chci

Doposud nejobsáhlejší kniha receptů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu na přípravu jídel klasické evropské kuchyně. Jedná se většinou o jednoduché pokrmy připravované v restauracích i domácnostech celé Evropy, popsané krok za krokem. Postupová videa na webových stránkách http://www.klenoty-prakul.cz/.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Další autoři:
Pavel Bílek
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
263 s. :
Vydáno:
Praha : Prakul Production, 2014
Vydání:
Vyd. 2
Fyzický popis:
263 s. : il., fot. ; 31 cm
ISBN:
978-80-87737-17-0

:


Knihovna má i další záznam(y) pro tuto publikaci: záznam 1 (aktuální záznam), záznam 2

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 4125475
003 CZ-PrMKP
005 20150301000000.0
008 171202s2014 xr cze
015 |a cnb002648624 
020 |a 978-80-87737-17-0  |z 978-80-87737-06-4 
040 |a ABG001  |b cze 
100 1 |a Vaněk, Roman,  |d 1969 leden 11.-  |7 xx0110388  |4 aut 
245 1 0 |a Klenoty klasické evropské kuchyně /  |c Roman Vaněk ; [fotografie Pavel Bílek] 
250 |a Vyd. 2 
260 |a Praha :   |b Prakul Production,  |c 2014 
300 |a 263 s. :   |b il., fot. ;   |c 31 cm 
520 2 |a Doposud nejobsáhlejší kniha receptů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu na přípravu jídel klasické evropské kuchyně.  |b Jedná se většinou o jednoduché pokrmy připravované v restauracích i domácnostech celé Evropy, popsané krok za krokem. Postupová videa na webových stránkách http://www.klenoty-prakul.cz/. 
700 1 |a Bílek, Pavel  |7 mzk2006377716  |4 pht 
910 |a ABG001  |b C 6302 
996 |b 5455498  |c C 6302.1  |h C2b1b  |l Ústřední knihovna  |r Naučná lit. pro dospělé ve volném výběru  |s A  |n 34  |a 0  |t ABG001.5455498 

Podobné

Ryby, drůbež, zvěřina

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-

Kuře

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-

Legendy světové kuchyně

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-