Velká česká kuchařka : [souborné vydání díla klasika české gastronomie Viléma Vrabce ve třech kuchařských knihách]. 1
První kniha souborného díla nejznámějšího klasika české kuchyně 20. století, kuchaře a pedagoga, zahrnuje přípravu teplé kuchyně (polévky, omáčky ap.), houbařskou kuchařku a recepty na úpravu českého kapra.
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 672 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Ottovo nakladatelství,
2015
- Fyzický popis:
- 672 s. : il. ; 26 cm
- ISBN:
- 978-80-7451-398-5
Co je služba Získej MVS
ZÍSKEJ je národní platforma pro snadné poskytování dokumentů z fondů knihoven. Nabízí uživatelům možnost objednat si knihu či dokument z jiné knihovny a sledovat stav objednávky. Jde o placenou službu. Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Cena služby je 70 Kč.
Podobné
-
Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Velká kuchařka
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Jihočeská houbařská kuchařka
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Moderní studená kuchyně
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Studená kuchyně
Vilém Vrabec, 1901-1983