O jídle a pití jinde a jindy
Proměny způsobů stravování a stolování v dějinách. Autor se zaměřuje na předhistorické národy, starověké civilizace (Egypťané, Řekové, Římané) a období středověku.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 54 s
- Vydáno:
-
Praha :
Městská knihovna v Praze,
2014
- Vydání:
- V MKP 1. vyd
- Edice:
- E-knihovna
- Fyzický popis:
- 54 s
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Web | Neznámá dostupnost | Plný text | Městská knihovna v Praze |
Web | Neznámá dostupnost | Odkaz na plný text | Městská knihovna v Praze |
Web | Neznámá dostupnost | Plný text | Městská knihovna v Praze |
Web | Neznámá dostupnost | Plný text | Městská knihovna v Praze |
Web | Neznámá dostupnost | Plný text | Městská knihovna v Praze |
Podobné
Blůdička, aneb, Mystická detektivka z Českého lesa
Radek Coufal, 1979-
Lůsy : Chodská trilogie III
Jindřich Šimon Baar, 1869-1925
Vdavky Nanynky Kulichovy : a co se kolem nich sběhlo. I
Ignát Herrmann, 1854-1935
Idylky pana adjunkta
Jiří Stanislav Guth-Jarkovský, 1861-1943
Cena
Marek Hnila