O jídle a pití jinde a jindy

To chci

Proměny způsobů stravování a stolování v dějinách. Autor se zaměřuje na předhistorické národy, starověké civilizace (Egypťané, Řekové, Římané) a období středověku.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Jiří Stanislav Guth-Jarkovský, 1861-1943
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
54 s
Vydáno:
Praha : Městská knihovna v Praze, 2014
Vydání:
V MKP 1. vyd
Edice:
E-knihovna
Fyzický popis:
54 s

Instituce:

Informace o knihovně

Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Web Neznámá dostupnost Plný text Městská knihovna v Praze
Web Neznámá dostupnost Odkaz na plný text Městská knihovna v Praze
Web Neznámá dostupnost Plný text Městská knihovna v Praze
Web Neznámá dostupnost Plný text Městská knihovna v Praze
Web Neznámá dostupnost Plný text Městská knihovna v Praze

Podobné

Lůsy : Chodská trilogie III

Jindřich Šimon Baar, 1869-1925

Idylky pana adjunkta

Jiří Stanislav Guth-Jarkovský, 1861-1943

Cena

Marek Hnila