Klenoty klasické evropské kuchyně
Doposud nejobsáhlejší kniha receptů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu na přípravu jídel klasické evropské kuchyně. Jedná se většinou o jednoduché pokrmy připravované v restauracích i domácnostech celé Evropy, popsané krok za krokem. Postupová videa na webových stránkách http://www.klenoty-prakul.cz/.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 263 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production,
2014
- Vydání:
- Vyd. 1
- Fyzický popis:
- 263 s. : fot., il. ; 31 cm
- ISBN:
- 978-80-87737-06-4
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Prosek
|
Naučná literatura pro dospělé
|
C2b1b | C 6217.2 | ||
|
Načítá se…
|
Kobylisy
|
|
C2b1b | C 6217.3 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Korunní
|
Vypujcka
|
C2b1b | C 6217.5 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Ústřední knihovna
|
Naučná lit. pro dospělé ve volném výběru
|
C2b1b | C 6217.6 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Opatov
|
Vypujcka
|
C2b1b | C 6217.7 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Korunní
|
Naučná literatura pro dospělé
|
C2b1b | C 6217.10 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Dejvice
|
Vypujcka
|
C2b1b | C 6217.11 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Bohnice
|
Naučná literatura pro dospělé
|
C2b1b | C 6217.12 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vozovna
|
Naučná literatura pro dospělé
|
C2b1b | C 6217.13 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Dejvice
|
Vypujcka
|
C2b1b | C 6217.16 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Lužiny
|
Vypujcka
|
C2b1b | C 6217.17 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Prosek
|
Naučná literatura pro dospělé
|
C2b1b | C 6217.18 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Smíchov
|
Vypujcka
|
C2b1b | C 6217.19 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Ústřední knihovna
|
Vypujcka
|
C2b1b | C 6217.20 |
Podobné
-
Snadno & rychle
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Kuře
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Snadno & rychle 2 : jednoduché recepty pro každý den
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Ryby, drůbež, zvěřina
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-