Medové pečivo a nápoje
Příručka soustřeďuje poznatky pro domácí výrobu perníků, medového pečiva i nápojů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 40 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Zemědělské nakladatelství Brázda,
1991
- Vydání:
- 3. vyd
- Edice:
- Živočišná výroba
- Fyzický popis:
- 40 s. : 25 perokreseb, 52 barev. obr. ; 4°
- ISBN:
- 80-209-0142-6
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Národní knihovna ČR - Kramerius |
Podobné
-
Chov skotu
Josef Kopecký, 1911-1983
-
Holubářství
Václav Tureček
-
Medová kuchařka : polévky, masitá jídla, pomazánky, saláty, pečivo a nápoje
Dagmar Brožová, 1928-2008
-
Včelí pastva.
Jan Drašar
-
Nemoci kožešinových zvířat : celostátní učebnice pro vysoké školy veterinární
Jaroslav Konrád, 1926-2010