Fondue, raclette & horký kámen : více než 110 nejlepších receptů

To chci

Klasické kuchařské předpisy na jídla připravovaná speciálním způsobem v nádobách přímo na stole. Kniha uvádí informace o způsobech vaření jídel pomocí přístrojů, umístěných na jídelním stole. Jedná se o raclette a fondue původem ze Švýcarska, jejichž příprava je založena na tavení sýra. Počátek a původ horkého kamene celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři:
Zdena Svěráková
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
96 s. :
Vydáno:
Praha : Grada Publishing, 2005
Vydání:
1. vyd
Fyzický popis:
96 s. : fot. ; 21 cm
ISBN:
80-247-1171-0

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Modřany
C2b1d C 4082.8
Absenčně
Načítá se…
Prosek
C2b1d C 4082.16

Podobné