Tofu : vaříme zdravě a bez cholesterolu
Kuchařské předpisy na pokrmy ze sojového sýra tofu, které snižují hladinu cholesterolu v krvi.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 79 s., 4 s. barev. fot. :
- Vydáno:
-
Čestlice :
Medica Publishing,
2001
- Vydání:
- 1. vyd
- Edice:
- Sešity zdravé výživy ;
sv. 27
Pavla vaří a peče zdravě ; č. 8 - Fyzický popis:
- 79 s., 4 s. barev. fot. : ilustr. ; 21 cm
- ISBN:
- 80-85936-36-4
Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.
Co je služba Získej MVS
ZÍSKEJ je národní platforma pro snadné poskytování dokumentů z fondů knihoven. Nabízí uživatelům možnost objednat si knihu či dokument z jiné knihovny a sledovat stav objednávky. Jde o placenou službu. Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Cena služby je 70 Kč.
Podobné
Vaříme pestře z české zeleniny. Díl 2, Zimní a jarní zeleninové menu
Pavla Momčilová, 1941-
Vaříme dětem chutně a zdravě. Díl 2, Polévky-saláty-obědy a večeře
Pavla Momčilová, 1941-
Vaříme pestře z české zeleniny. Díl 1, Letní menu
Pavla Momčilová, 1941-