Kuře pro pány i kmány
Soubor předpisů k rozmanité úpravě kuřecího masa a drůbeží sekané(polotovar).
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 30 s. ;
- Vydáno:
-
Praha :
Práce,
1998
- Vydání:
- 1. vyd
- Edice:
- Sešity domácího hospodaření ;
sv. 229
- Fyzický popis:
- 30 s. ; 25 cm
- ISBN:
- 80-208-0481-1
Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.
Co je služba Získej MVS
ZÍSKEJ je národní platforma pro snadné poskytování dokumentů z fondů knihoven. Nabízí uživatelům možnost objednat si knihu či dokument z jiné knihovny a sledovat stav objednávky. Jde o placenou službu. Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Cena služby je 70 Kč.
Podobné
-
Zavařujeme ovoce a zeleninu
Jaroslav Vašák, 1947-
-
Grilování
Ladislav Nodl, 1929-2008
-
Výběr z bulharské kuchyně
Girgana Ivanova Petrova
-
Recepty ve znamení zvěrokruhu
Alice Pinková, 1926-2001
-
Čertovská kuchařka
Jaroslav Vašák, 1947-