Zabijačka aneb Receptář vepřových hodů
Popis zabijačky, technologický postup porážky a zpracování vepřového masa s recepty.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 32 s. ;
- Vydáno:
-
Praha :
Práce,
1996
- Vydání:
- 1. vyd
- Edice:
- Sešity domácího hospodaření : SDH ;
sv. 201
- Fyzický popis:
- 32 s. ; 25 cm
- ISBN:
- 80-208-0416-1
Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.
Co je služba Získej MVS
ZÍSKEJ je národní platforma pro snadné poskytování dokumentů z fondů knihoven. Nabízí uživatelům možnost objednat si knihu či dokument z jiné knihovny a sledovat stav objednávky. Jde o placenou službu. Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Cena služby je 70 Kč.
Podobné
-
Výběr z bulharské kuchyně
Girgana Ivanova Petrova
-
100 a 1 lahůdek z domácích zabijaček
Josef Dušátko
-
Vaříme, pečeme a grilujeme v mikrovlnné troubě
Ladislav Dekány
-
Recepty ve znamení zvěrokruhu
Alice Pinková, 1926-2001
-
Kuře pro pány i kmány
Jaroslav Vašák, 1947-