Cibulové zeleniny : Pěstování a kuchyňská úprava

To chci

Pojednává o významu cibulových zelenin a zabývá se jejich biologií, pěstováním a sklizní hlavně z hlediska velkovýroby, i když poučení zde najde i drobný pěstitel. V druhé části probírá cibuli kuchyňskou, česnek, pór, pažitku, šalotku, cibuli zimní a perlovku a připojuje i pokyny k jejich použití v kuchyni.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
František Vlček
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
210 s.
Vydáno:
Praha : SZN, 1966
Vydání:
1. vyd.
Témata:
Fyzický popis:
210 s.

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
POBOCKA
DOSPELE
SK 634.1
Absenčně
Načítá se…
HLAVNI
DOSPELE
635

Podobné