Cibulové zeleniny : Pěstování a kuchyňská úprava
Pojednává o významu cibulových zelenin a zabývá se jejich biologií, pěstováním a sklizní hlavně z hlediska velkovýroby, i když poučení zde najde i drobný pěstitel. V druhé části probírá cibuli kuchyňskou, česnek, pór, pažitku, šalotku, cibuli zimní a perlovku a připojuje i pokyny k jejich použití v kuchyni.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 210 s.
- Vydáno:
-
Praha :
SZN,
1966
- Vydání:
- 1. vyd.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 210 s.
Podobné
-
Voda v zahradě a vodní rostliny
Vladimír Hříbal
-
Bonsaj
Miloslav Ryšán
-
Naše a cizí koření
Jan Kybal
-
Luskoviny. Pěstování a využití
Josef Lahola
-
Ovocnictví
Karel Červenka