Grilování
Na grilu se pod vedením Zdeňka Pohlreicha naučíte připravovat prakticky vše, včetně ryb, mořských plodů, zeleniny a ovoce. Zvládnete taje ohně i různé grilovací metody, seznámíte se i s méně obvyklými způsoby přípravy a surovinami.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 251 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Sevruga,
2015
- Vydání:
- 1. vyd.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obsahuje barevné fotografie
- Fyzický popis:
- 251 s. : il. ; 26 cm
- ISBN:
- 978-80-905710-2-0
Podobné
-
V akci, aneb, Šéfkuchař, který snědl vtipnou kaši
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Šéf na smetaně : [smetanové recepty Zdeňka Pohlreicha]
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Vejce nebo slepice : [80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny]
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Rozpal to, šéfe! : [91 skvělých grilovacích receptů od snídaně po drinky]
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Taková normální kuchařka : jednoduché recepty z dostupných surovin
Zdeněk Pohlreich, 1957-