Prostřeno bez servítků : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života
Více než 100 pokrmů současné české kuchyně. Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou…
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 245 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Ikar,
2010
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- kuchařky > jídla > recepty > gastronomie > Česká republika > osobnosti > Pohlreich, Zdeněk, 1957- > 641.55 > 929
- Popis jednotky:
- Obsahuje barevné fotografie.
- Fyzický popis:
- 245 s. : il. ; 25 cm
- ISBN:
- 978-80-249-1424-4
Podobné
Rozpal to, šéfe! : [91 skvělých grilovacích receptů od snídaně po drinky]
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Šéf na smetaně : [smetanové recepty Zdeňka Pohlreicha]
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Vejce nebo slepice : [80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny]
Zdeněk Pohlreich, 1957-
V akci, aneb, Šéfkuchař, který snědl vtipnou kaši
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Taková normální kuchařka : jednoduché recepty z dostupných surovin
Zdeněk Pohlreich, 1957-