Lidové hrnčířství v českých zemích

To chci

S použitím věcných, archivních i metodologických a gnoseologických pramenů, jakož i živé paměti lidí podnikl autor touto knihou "první systematický pokus o klasifikaci lidové hrnčiny". Analyzuje výrobní a společenské vztahy vtéto oblasti tvorby, určuje povahu jejích produktů zhruba od 17. do přelomu 19. a 20. století a vystihuje tehdejší celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Vladimír Scheufler
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
222 s. s. :
Vydáno:
Praha : Academia, 1972
Vydání:
1. vyd.
Témata:
Popis jednotky:
V tiráži uveden rok vyd. 1971
Fyzický popis:
222 s. s. : , obr. fot. příl., rejstřík., volná příl.- Lit. ; 25 cm

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Oddělení pro dospělé
738.067.26(437)

Podobné