Sladké poklady české a moravské kuchyně
Recepty na přípravu tradičních domácích sladkých pokrmů, dezertů, buchet, koláčů, štrúdlů, bábovek, řezů, krémů a náplní.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 175 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production, s.r.o.,
2019
- Vydání:
- První vydání
- Témata:
- Fyzický popis:
- 175 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje rejstřík
- ISBN:
- 978-80-87737-43-9
Podobné
Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Klenoty klasické evropské kuchyně
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Maso
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Kouzlo kuchyně Čech a Moravy, aneb, Dědictví našich babiček
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Velká kuchařka Čech a Moravy
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-