Sladké poklady české a moravské kuchyně

To chci

Recepty na přípravu tradičních domácích sladkých pokrmů, dezertů, buchet, koláčů, štrúdlů, bábovek, řezů, krémů a náplní.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Další autoři:
Jana Vaňková
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
175 stran :
Vydáno:
Praha : Prakul Production, s.r.o., 2019
Vydání:
První vydání
Témata:
Fyzický popis:
175 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
Bibliografie:
Obsahuje rejstřík
ISBN:
978-80-87737-43-9

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
archiv (A)
641

Podobné