Lidové hrnčířství v českých zemích

To chci

S použitím věcných, archivních i metodologických a gnoseologických pramenů, jakož i živé paměti lidí podnikl autor touto knihou "první systematický pokus o klasifikaci lidové hrnčiny". Analyzuje výrobní a společenské vztahy vtéto oblasti tvorby, určuje povahu jejích produktů zhruba od 17. do přelomu 19. a 20. století a vystihuje tehdejší celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Vladimír Scheufler, 1922-1995
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
222 s., fot., rejstř.
Vydáno:
Praha : Academia, 1971
Vydání:
1. vyd.
Témata:
Fyzický popis:
222 s., fot., rejstř.

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
archiv (A)
73