Pozor, sůl! : proč konzumujeme příliš mnoho soli, jak škodí našemu zdraví a co s tím můžeme dělat
Ze všech stran slyšíte o tom, že nemáte solit. Doma už téměř nesolíte, ovšem přesto je vaše spotřeba soli obrovská. Pokud hledáte důvod, budete překvapeni, kolik skryté soli zkonzumujete, aniž to tušíte. Publikace nepřináší žádná stravovací dogmata. Vedle varování obsahuje mnoho důležitých informací, možností řešení a … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 281 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Eminent,
2016
- Témata:
- sůl > škodlivost > výživa > vlivy na zdraví > zdravá výživa > imunita > éčka > otoky > sodík > potraviny > kuchyňská sůl
- Fyzický popis:
- 281 stran : ilustrace
- ISBN:
- 978-80-7281-504-3
Podobné
-
Vaříme bez soli : recepty a postupy přípravy teplých pokrmů
Miroslav Légl, 1954-
-
Jonášova kuchařka pro zdraví
Josef Jonáš, 1945-
-
Osteoporóza : přírodní léčení
Josef Jonáš, 1945-