Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 100 s., il.
- Vydáno:
-
České Budějovice :
Jihočeské nakladatelství,
1979
- Vydání:
- 1. vyd.
- Témata:
- kuchařky > ryby > jídlo > kapři > pomazánky > pečení > vaření > polévky > omáčky > předpisy > pokrmy > recepty > rybí > výživa > stravování > speciality > kuchařství > jižní Čechy > jídla
- Fyzický popis:
- 100 s., il.
Podobné
Jihočeská houbařská kuchařka
Vilém Vrabec, 1901-1983