(Prostřeno) bez servítků : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života
Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou od trpkých začátků kuchařského učně až po dráhu vyhledávaného šéfkuchaře.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 245 s. :
- Vydáno:
-
Praha
Ikar,
2010
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 245 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 25 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje rejstřík
- ISBN:
- 978-80-249-1424-4
Podobné
-
Vejce nebo slepice : [80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny]
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Bravo, šéfe!
Zdeněk Pohlreich
-
Rozpal to, šéfe! : [91 skvělých grilovacích receptů od snídaně po drinky]
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Fresh kuchyně
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Super jednoduše bez masa : super jídla, jednoduché postupy!
Zdeněk Pohlreich, 1957-