(Prostřeno) bez servítků : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života

To chci

Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou od trpkých začátků kuchařského učně až po dráhu vyhledávaného šéfkuchaře.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Zdeněk Pohlreich, 1957-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
245 s. :
Vydáno:
Praha Ikar, 2010
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis:
245 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 25 cm
Bibliografie:
Obsahuje rejstřík
ISBN:
978-80-249-1424-4

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Oddělení pro dospělé
641.5

Podobné