Velikonoce v české lidové kultuře

To chci

1. vydání.

Hlavní autor: Věra Frolcová, 1956-
Další autoři: Magdalena Říčná
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah: 277 s. :
Vydání: Vyd. 1.
Vydáno: V Praze : Vyšehrad, 2001
Témata:
Bibliografie: Obsahuje rejstřík
ISBN: 80-7021-503-8
LEADER 00871nam 2200229 4500
001 KN3272000000145344
005 20150521101737.0
008 150514s2001 xr |||||||||||||||||cze d
020 |a 80-7021-503-8 :  |c 298.00 Kč 
040 |a KLG002  |b cze 
080 |a 398.332.12  |2 h 
100 1 |a Frolcová, Věra,  |d 1956-  |4 aut 
245 1 0 |a Velikonoce v české lidové kultuře /  |c památce Václava Frolce Věra Frolcová ; [ilustrace Magdalena Říčná] 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a V Praze :  |b Vyšehrad,  |c 2001 
300 |a 277 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje rejstřík 
505 0 0 |t poznámky 
653 |a etnografie  |a velikonoční zvyky  |a lidová kultura  |a folklor  |a Velikonoce  |a svátky  |a lidové obyčeje  |a obřady  |a pašije  |a pomlázka  |a kraslice 
700 1 |a Říčná, Magdalena  |4 ill 
910 |a KLG002 
996 |b 327200058059  |h 398.332.12  |l 02  |s A  |n 1  |a 0  |t KLG002.327200058059