Prostřeno bez servítků : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života
Více než 100 pokrmů současné české kuchyně. Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 245 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Ikar : Euromedia Group,
2010
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obsahuje barev. fot.
- Fyzický popis:
- 245 s. : il.
- Bibliografie:
- Obsahuje rejstřík receptů
- ISBN:
- 978-80-249-1424-4
Podobné
-
Bravo, šéfe! : Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Rozpal to, šéfe! : [91 skvělých grilovacích receptů od snídaně po drinky]
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
V akci, aneb, Šéfkuchař, který snědl vtipnou kaši
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Taková normální kuchařka : jednoduché recepty z dostupných surovin
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Vejce nebo slepice
Zdeněk Pohlreich, 1957-