Labužníkův lexikon
Abecedně řazený obrázkový slovník pro labužníky, kteří se nechtějí omezit pouze na znalost domácí české kuchyně. Najdou zde více než 6000 názvů gastronomických specialit a tradičních národních pokrmů ze zemí, které jsou nositeli kulinářské slávy už po celá staletí (Itálie, Francie, Španělsko, Německo, Řecko, Anglie), ale … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 450 s., [24] s.obr.příl. ;
- Vydáno:
-
Praha
Paseka,
2004
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- encyklopedické > slovníky > gastronomie > kulinářství > labužnictví > kuchařství > pojmy > speciality > národní > pokrmy > materiály > suroviny
- Fyzický popis:
- 450 s., [24] s.obr.příl. ; 24 cm
- ISBN:
- 80-7185-629-0
Podobné
-
Labužníkovy historky : 66 příběhů z kulinářské historie
Vladimír Poštulka, 1943-
-
Blues pro Stalina
Vladimír Poštulka, 1943-