Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila

To chci

Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu, se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 led. 11.-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
191 s. :
Vydáno:
Praha : Prakul Production, 2012
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis:
191 s. : barev. il. ; 31 cm
ISBN:
978-80-905048-0-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Oddělení pro dospělé
64

Podobné