Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu, se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 191 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production,
2012
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 191 s. : barev. il. ; 31 cm
- ISBN:
- 978-80-905048-0-6
Podobné
-
Dekorace k rakousko-prusko-italské válce v roce 1866
Jindřich Kudrna, 1945-
-
Trvalky : 100 nejkrásnějších
Vlastimil Vaněk, 1918-1999
-
Maso
Roman Vaněk, 1969 led. 11.-
-
Jednoduše & dokonale. Kuře
Roman Vaněk, 1969 led. 11.-
-
Zelenina a luštěniny
Roman Vaněk, 1969 led. 11.-