Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila

To chci

Kniha kuchařských předpisů klasické české kuchyně, odlehčených, upravených pro současné vaření. Vhodná je pro úplné začátečníky, inspiraci může najít i zkušený kuchař

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 led. 11.-
Další autoři:
Pavel Bílek
Michal Šetka
Marek Kučera
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
191 s. :
Vydáno:
Praha : Prakul Production, 2012
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis:
191 s. : barev. il. ; 31 cm
ISBN:
978-80-905048-0-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Dospělé oddělení
641.568(437.3)

Podobné