Domácí špajzka

To chci

Návody na zpracování ovoce a zeleniny, hub, ořechů, bylin ap. Mražení, sušení, zavařování, nakládání do soli, kvašení. Recepty na přípravu kompotů, džemů, sirupů, čajů ad.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Kamila Procházková
Další autoři:
Tereza Vydrová Škarková
Shutterstock (firma)
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
307 stran :
Vydáno:
Brno : CPress, 2019
Vydání:
1. vydání
Témata:
Popis jednotky:
Obálkový podnázev: 100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek
Fyzický popis:
307 stran : barevné ilustrace
ISBN:
978-80-264-2698-1

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Oddělení pro dospělé
641.4