Zavařujeme a nakládáme : podle vyzkoušených receptů

To chci

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí zavařenina, kde můžeme ovlivnit kvalitu použitých surovin, zužitkovat sezónní celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Alena Doležalová, 1958-
Další autoři
Vladimír Doležal, 1952-
Radka Hrevušová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
220 stran : ilustrace
Vydáno
České Budějovice : Dona, 2016
Témata
Popis jednotky
Obsahuje barevné fotografie
ISBN
978-80-7322-193-5

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Oddělení pro dospělé
641.4