Kouzlo kuchyně Čech a Moravy, aneb, Dědictví našich babiček

To chci

Knižní bestseller "Poklady klasické české kuchyně" doplňuje tato ještě lépe propracovaná a obsáhlejší kuchařská kniha Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových fotografii, které celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Další autoři:
Pavel Bílek
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
221 stran :
Vydáno:
Praha : Prakul Production s.r.o., 2016
Vydání:
Vydání první
Témata:
Popis jednotky:
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Obsahuje rejstřík
5. vydání 2014 má stejné ISBN (dotisk?)
Fyzický popis:
221 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 31 cm
ISBN:
978-80-905048-8-2

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
DOSP
641

Podobné