Kouzlo kuchyně Čech a Moravy, aneb, Dědictví našich babiček
Knižní bestseller "Poklady klasické české kuchyně" doplňuje tato ještě lépe propracovaná a obsáhlejší kuchařská kniha Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových fotografii, které … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 221 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production s.r.o.,
2016
- Vydání:
- Vydání první
- Témata:
- Popis jednotky:
- Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Obsahuje rejstřík
5. vydání 2014 má stejné ISBN (dotisk?) - Fyzický popis:
- 221 stran : ilustrace (převážně barevné), portréty ; 31 cm
- ISBN:
- 978-80-905048-8-2
Podobné
-
Zelenina a luštěniny
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Snadno & rychle : 111 receptů pro všední den
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Snadno & rychle 2 : jednoduché recepty pro každý den
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-