Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni

To chci

Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Vilém Vrabec, 1901-1983
Další autoři:
Václav Johanus, 1947-2024
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
100 s. :
Vydáno:
České Budějovice : Jihočeské nakladatelství, 1979
Vydání:
1. vyd.
Témata:
Fyzický popis:
100 s. : obr. příl.

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Tds - Ústřední půjčovna sklad
74860

Podobné

Moderní studená kuchyně

Vilém Vrabec, 1901-1983

Jihočeská houbařská kuchařka

Vilém Vrabec, 1901-1983