Zavařujeme a nakládáme / podle vyzkoušených receptů

To chci

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Příručka obsahuje i podrobné postupy včetně mnoha rad a vychytávek pro domácí konzervování

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Alena Doležalová, 1958-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
220 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
Vydáno
České Budějovice Dona, 2016
Témata
ISBN
9788073221935

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
POBOCKA
DOSPELE
HP 641.4
Prezenčně
Načítá se…
HLAVNI
STUDOVNA
ST 641.4
Absenčně
Načítá se…
HLAVNI
DOSPELE
SUR 641.4