Lexikon chemického složení vína. příručka praktického vinaře
Víno je složitá směs, ze které již v roce 1975 bylo izolováno a pojemnováno 235 složek. Od té doby se podařilo díky novým analytickým metodám identifikovat a kvantifikovat mnoho dalších sloučenin a od roku 1985 byl překročen vrcholek 500 zjištěných složek. Z chemického hlediska je víno kyselý roztok vody a alkoholu, který slouží … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 262 s. :
- Vydáno:
-
Rakvice :
Vinselekt Michlovský,
2014
- Vydání:
- 1. vyd.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obsahuje tabulky
- Fyzický popis:
- 262 s. : il. ; 21 cm
- Bibliografie:
- Bibliografie na s. 226-228 -- Obsahuje rejstřík
- ISBN:
- 9788090531925
Podobné
-
Oxid siřičitý v enologii
Miloš Michlovský, 1953-