Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 100 s.
- Vydáno:
-
České Budějovice :
Jihočeské nakladatelství,
1979
- Vydání:
- 1. vyd.
- Témata:
- ryby > kapři > pokrmy > jídla > příprava > recepty (kuchařství) > kuchařství > omáčky > polévky > skladování
- Popis jednotky:
- T1269a
- Fyzický popis:
- 100 s.
Podobné
-
Jihočeská houbařská kuchařka
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Moderní studená kuchyně
Vilém Vrabec, 1901-1983