Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni

To chci

Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Vilém Vrabec, 1901-1983
Další autoři:
Václav Johanus
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
100 s.
Vydáno:
České Budějovice : Jihočeské nakladatelství, 1979
Vydání:
1. vyd.
Témata:
Popis jednotky:
T1269a
Fyzický popis:
100 s.

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Sadová - externí sklad
641

Podobné