Slza komsomolky, Čubčí pajšl a další recepty nápojů z krásné literatury

To chci

Chcete vědět, jak si připravovali nápoje známí spisovatelé a jejich literární hrdinové, a zároveň se pobavit a potěšit humorem kořeněnou četbou? Pak je tu pro vás vtipný výběr úryvků z české i světové literatury od antiky po současnost, receptů na přípravu známých i zcela originálních, často taky roztodivných nápojů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Jaroslava Jiskrová, 1949-
Další autoři:
Pavel Růt, 1967-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
142 s. :
Vydáno:
Praha : Máj, 2002
Vydání:
2., rozš. vyd.
Témata:
Fyzický popis:
142 s. : il.
ISBN:
80-86643-01-8

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
SK
SK

Podobné