Méně známé ovoce
Publikace je impulsem k úvahám o tom, jakými ovocnými výpěstky je možno si obohatit jídelníček. Odborně populární formou je uvedeno 12 nejdůležitějších ovocných druhů a 11 méně známých druhů (jeřabiny, dřín, mišpule, morušovník, kaštanovník...). V receptáři jsou návody k upotřebitelnosti plodů v čerstvém stavu a způsoby … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- , , ,
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 149 s., barev.fot.obr.
- Vydáno:
-
Praha :
Brázda,
1991
- Vydání:
- 1. vyd.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 149 s., barev.fot.obr.
- ISBN:
- 80-209-0188-4
Podobné
-
Zelenina na zahrádce
Antonín Dolejší