Sladké poklady české a moravské kuchyně
Recepty na přípravu tradičních domácích sladkých pokrmů, dezertů, buchet, koláčů, štrúdlů, bábovek, řezů, krémů a náplní.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 175 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production, s.r.o.,
2019
- Vydání:
- První vydání
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obsahuje rejstřík
- Fyzický popis:
- 175 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
- ISBN:
- 978-80-87737-43-9
Podobné
-
Jednoduše & dokonale : zelenina a luštěniny
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Jednoduše & dokonale. Kuře
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Trvalky : 100 nejkrásnějších
Vlastimil Vaněk, 1918-1999
-
Ryby, drůbež, zvěřina
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-