Réva a víno v Čechách a na Moravě : tradice a současnost
Průvodce po českém a moravském vinařství.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 280 s. : il.
- Vydáno:
-
Praha :
Radix, spol. s.r.o.,
1999
- Vydání:
- 1. vyd.
- Témata:
- vína > vinařství > vinohradnictví > vinná réva > vinice > révy > pěstování > výroba > Čechy > Morava > dějiny > krajiny > vinařské > ekologie > zákony > Západní Karpaty > Český masív > geologie > minerály > poměry > podmínky > klimatické > vinaři > obyčeje > vlastnictví > Česká republika > rentabilita > oblasti > obce > cykly > vegetační > rozmnožování > stanoviště > pozemky > výsadba > sazenice > ošetření > tvarování > keře > vedení > ochrana > choroby > škůdci > bílé > červené > růžové > matolinové > kvasnicové > speciální > odrůdy > stolní > technologie > kvalita > hrozny > klaret > nádoby > chutnání > degustace > hodnocení > sekty > šumivé > perlivé > fortifikované > dolihované > nedostatky > vady > etikety > stavby > agroturistika > jídla > zdraví > alkohol > nemoci > dekantování
- Popis jednotky:
- Obsahuje: bibliografii, rejstřík
- Fyzický popis:
- 280 s. : il.
- ISBN:
- 80-86031-23-3
Podobné
-
Hrozny a víno z vinice i zahrady
Vítězslav Hubáček, 1926-
-
Základy výroby vína
Vilém Kraus, 1924-2013
-
Pěstování révy a zužitkování hroznů
Tomáš Dohnal, 1903-1993