Pěstování hub : metody, postupy, zpracování

To chci

Houby jsou plné vitaminů a antioxidantů a dodávají pokrmům jedinečnou chuť ti, kteří nechtějí čekat na houbařskou sezonu, si je mohou sami vypěstovat. Není třeba se při tom omezit na tradiční žampiony, ale je možné ochutnat i druhy, které kdysi patřily mezi exotické, ale nyní jsou samozřejmostí, jako například šiitake, lišky, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Tavis Lynch
Další autoři:
Anna Štorkánová, 1950-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
143 stran :
Vydáno:
Praha : Euromedia, 2019
Vydání:
Vydání první
Edice:
Esence
Témata:
Popis jednotky:
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:
143 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
ISBN:
978-80-7549-934-9

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Dospělé oddělení
635/9

Podobné