Pěstování hub : metody, postupy, zpracování
Houby jsou plné vitaminů a antioxidantů a dodávají pokrmům jedinečnou chuť ti, kteří nechtějí čekat na houbařskou sezonu, si je mohou sami vypěstovat. Není třeba se při tom omezit na tradiční žampiony, ale je možné ochutnat i druhy, které kdysi patřily mezi exotické, ale nyní jsou samozřejmostí, jako například šiitake, lišky, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 143 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Euromedia,
2019
- Vydání:
- Vydání první
- Edice:
- Esence
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obsahuje rejstřík
- Fyzický popis:
- 143 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
- ISBN:
- 978-80-7549-934-9
Podobné
-
Zbavte se pálení žáhy : reflux, gastritida, podrážděný žaludek
Elisabeth Lange, 1952-
-
Maková kuchařka : příběh máku a 71 skvělých receptů
Mária Abrahámová
-
Kompost : snadno a ekologicky
Pauline Pears
-
Posilování bez nářadí pro muže
Oliver Bertram, 1969-