Pes, který jedl lanýže : příběhy a recepty z Umbrie

To chci

Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“? Kde je hlavní město cibule a jaký moučník upekly ženy z Assisi umírajícímu svatému Františkovi? Americká autorka Suzanne Carreirová…

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Suzanne Carreiro
Další autoři:
Alena Heroutová
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
397 stran ;
Vydáno:
Praha : Argo, 2018
Vydání:
Vydání první
Témata:
Popis jednotky:
Přeloženo z angličtiny
Fyzický popis:
397 stran ; 22 cm
ISBN:
978-80-257-2492-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Dospělé oddělení
641.5/22

Podobné