Méně známé ovoce
Publikace je impulsem k úvahám o tom, jakými ovocnými výpěstky je možno si obohatit jídelníček. Odborně populární formou je uvedeno 12 nejdůležitějších ovocných druhů a 11 méně známých druhů (jeřabiny, dřín, mišpule, morušovník, kaštanovník...). V receptáři jsou návody k upotřebitelnosti plodů v čerstvém stavu a způsoby … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- , , , ,
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 149 s., il., barev.fot.příl., rejstř.
- Vydáno:
-
Praha :
Brázda,
1991
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Zahrádka
- Témata:
- ovoce > pěstování > použití > konzervace > zpracování > rozmnožování > příručky > ovocnictví > rostliny > šlechtění > odrůdy > zemědělství > plody > ovocnářství > cizokrajné > využití > pomologie > brusinky > mišpule > kdoule > jeřabiny > bezinky > klikva > zavařování > recepty > černý bez > mandloně > ostružiny > moruše > třešně > šípky > trnky > exotické > meruzalka > rakytník > stromy > keře > růže > zahrádkářství > višně > klikvy > dřínky > hlohy > aktinidie
- Fyzický popis:
- 149 s., il., barev.fot.příl., rejstř.
- ISBN:
- 80-209-0188-4
Podobné
-
Plody planých a parkových rostlin
Alois Mikula, 1892-1976