Jídlo jako jed, jídlo jako lék : abecední průvodce bezpečnou a zdravou výživou

To chci

Je syrová mrkev zdravější než vařená? Většina lidi si myslí, že ANO – v této knize můžete zjistit, proč to není pravda. Mimo jiné se dozvíte, čím po jídle ochráníte své zuby proti zubnímu kazu – stačí oběd či večeři zajíst sýrem. Letité babské pověry jsou tu porovnány s vědeckými výzkumy. Kniha vám také poradí, jak celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři:
Alena Dvořáková, 1973-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
400 s. :
Vydáno:
Praha : Reader's Digest Výběr, 1998
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis:
400 s. : il.
Bibliografie:
Obsahuje rejstřík
ISBN:
80-902069-7-2

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Oddělení pro dospělé
615.8

Podobné