Jídlo jako jed, jídlo jako lék : abecední průvodce bezpečnou a zdravou výživou
Je syrová mrkev zdravější než vařená? Většina lidi si myslí, že ANO – v této knize můžete zjistit, proč to není pravda. Mimo jiné se dozvíte, čím po jídle ochráníte své zuby proti zubnímu kazu – stačí oběd či večeři zajíst sýrem. Letité babské pověry jsou tu porovnány s vědeckými výzkumy. Kniha vám také poradí, jak … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 400 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Reader's Digest Výběr,
1998
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 400 s. : il.
- Bibliografie:
- Obsahuje rejstřík
- ISBN:
- 80-902069-7-2