Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů
Klasické recepty na přípravu českých i mezinárodních jídel.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 508 s., obr.
- Vydáno:
-
Praha :
Art-servis,
1990
- Vydání:
- 70. vyd.
- Témata:
- kuchařky > vaření > recepty > polévky > předkrmy > vejce > maso > hovězí > telecí > skopové > vepřové > zvěřina > králíci > drůbež > ryby > sladkovodní > mořské > omáčky > brambory > houby > luštěniny > zelenina > saláty > přílohy > knedlíky > zavařeniny > moučníky > pečivo > kynuté > nádivky > záviny > bábovky > omelety > těsta > nákypy > pudinky > koláče > cukroví > dorty > polevy > zmrzliny > ovoce > šťávy > povidla > nápoje > kakao > káva > čaje
- Fyzický popis:
- 508 s., obr.
- ISBN:
- 80-7116-003-2
Podobné
-
Cukrovinky a pamlsky na vánoční stromeček i na vánoční stoleček
Marie Janků-Sandtnerová, 1885-1946