Nudle, špagety a spol. : teplá a studená kuchyně : zdravě-atraktivně

To chci

Tato brožurka přináší recepty na těstovinová jídla, ve kterých lze použít jak těstoviny z bílé mouky, bezvaječné těstoviny nebo těstoviny celozrnné, případně z tvrdé pšenice, těstoviny bezlepkové, pohankové, kukuřičné, sójové nebo rýžové. Dbáme-li o své zdraví, pak si alespoň občas můžeme uvařit těstovinu celozrnnou.

Hlavní autor: Pavla Momčilová, 1941-
Další autoři: Andrea Peková , Jiří Poláček , Pavla Olšáková
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah: 87 s.: il., [8] s.fot.příl.
Vydáno: Čestlice : Momčilová, 1999
Edice: Pavla vaří a peče zdravě
Témata:
ISBN: 80-85936-21-6

Vybrat instituci:

Městská knihovna Břeclav

?
Stav  Půjčeno do  Oddělení  Sbírka  Umístění  Více informací  Sign. 
Absenčně
Načítá se ...
N
N 641

Podobné