Zavařujeme a nakládáme : podle vyzkoušených receptů

To chci

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Příručka obsahuje i podrobné postupy včetně mnoha rad a vychytávek pro domácí konzervování

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Alena Doležalová, 1958-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
220 stran : barevné ilustrace
Vydáno
České Budějovice Dona, 2016
Témata
ISBN
9788073221935

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
POBOCKA
DOSPELE
N 641