(Prostřeno) bez servítků : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života
Více než 100 pokrmů současné české kuchyně. Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 245 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Ikar,
2010
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- kuchařky > kuchařské recepty > vařená jídla > potraviny > předkrmy > polévky > hlavní jídla > dezerty > omáčky > přílohy > moučníky > česká kuchyně > česká gastronomie > Pohlreich, Zdeněk, 1957-
- Fyzický popis:
- 245 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 25 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje rejstřík
- ISBN:
- 978-80-249-1424-4
Podobné
-
Pro každého nebe
Květa Legátová, 1919-2012
-
Životní mač
Jaromír Bosák, 1965-
-
Tvrdohlavý muž
Stanislav Bernard, 1955-
-
Proč obrazy nepotřebují názvy
Horák Horák, Ondřej, 1976 květ. 16.-