Nápoje - příprava a podávání

Get it

Publikace seznamuje se zařízením a vybavením domácího baru, se základy barmanského umění, poskytuje přehled toho, co by měl hostitel-barman znát, aby zaujal své hosty i chováním a vystupováním. Nabízí přehled technik a způsobů míchání nápojů, jejich rozdělení a stručné charakteristiky. Neopomíjí ani ovocné a zeleninové šťávy…

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author:
Ivo Sedláček
Other Authors:
Lubomír Kočí
Document Type:
Books
Document range:
162 s. :
Published:
Praha : Computer Press, 2003
Edition:
Vyd. 1.
Series:
Hobby
Subjects:
Item Description:
V knize barev. fot.
Physical Description:
162 s. : il.
Bibliography:
Obsahuje rejstřík
ISBN:
80-251-0002-2

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Call #
Outside loan
Loading…
Oddělení pro dospělé
663

Similar