Thajská kuchyně : chutné, zdravé a lákavé exotické pokrmy a jejich variace
Regionální speciality i klasická jídla thajských restaurantů.Něco malého na chuť s pikantními studenými omáčkami,ostrá voňavá kari a exotické dezerty.Tipy na vaření a servírování vhodné kombinace příloh a variace receptů.Velké barevné fotografie a ilustrace surovin s podrobným návodem.Více než 40 receptů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 95 s. :
- Vydáno:
-
Čestlice :
Rebo,
c1999
- Fyzický popis:
- 95 s. : barev. il.
- Bibliografie:
- Obsahuje rejstřík
- ISBN:
- 80-7234-109-X (brož.)
Podobné
Atletika je i hra
Hana Válková, 1943-
Teorie aplikovaných pohybových aktivit pro užití v praxi I
Hana Válková, 1943-
Basketbal vozíčkářů : (pravidla zdrav. klasifikace)
Josef Kábele