Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 100, [4] s. ;
- Vydáno:
-
České Budějovice :
Jihočeské nakladatelství,
1979
- Vydání:
- 1. vyd.
- Popis jednotky:
- Il. tit. list
Barev. fot. na obálce: Václav Prošek
15000 výt.
Věcný rejstřík - Fyzický popis:
- 100, [4] s. ; příč. 8°
Podobné
-
Osvěžující nápoje
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Saláty po celý rok
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Osvěžující nápoje pro horké i chladné dny
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Teplá kuchyně. II
Vilém Vrabec, 1901-1983