Fondue, raclette & horký kámen více než 110 nejlepších receptů

To chci

Kniha uvádí informace o způsobech vaření jídel pomocí přístrojů, umístěných na jídelním stole. Jedná se o raclette a fondue původem ze Švýcarska, jejichž příprava je založena na tavení sýra. Počátek a původ horkého kamene není jednoznačný, používá se ve světě v mnoha regionech k přípravě masa i zeleniny. Následují recepty…

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
96 s. :
Vydáno:
Praha : Grada, 2005
Vydání:
1. vyd.
Témata:
Popis jednotky:
Obsahuje barevné fotografie
Fyzický popis:
96 s. : il.
Bibliografie:
Obsahuje rejstřík
ISBN:
80-247-1171-0

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Sklad
641

Podobné