Krajiny prostřených i prázdných stolů. II., Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu

To chci

Druhý díl kolektivní monografie Krajiny prostřených i prázdných stolů se v široké metodologické škále věnuje proměnám evropské gastronomie od středověku po naši současnost.Její první část přiblížila různá pojetí jídla a stravování, vyplývající z dobového kontextu, zeměpisné polohy i vývojového stupně konkrétních sociálních celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři:
Blanka Zubáková, 1987- , Milena Lenderová, 1947- , Miroslav Kouba, 1979- , Ivo Říha, 1975-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
331 stran :
Vydáno:
Pardubice : Univerzita Pardubice, 2017.
Vydání:
Vydání první
Témata:
Fyzický popis:
331 stran : ilustrace (některé barevné), faksimile.
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
ISBN:
978-80-7560-087-5

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Knihovna AV ČR - Národní
Depozitář / do 30 minut
F 147145

Podobné